Topklasse Laser Gravering og Udskæring

Hos FLO-CODE® har vi brugt rotations gravering, siden vi begyndte tilbage i 1990. Men tiderne har ændre sig og vi har nu investeret i en, Co2 laser Gravere og skære. Det har åbnet sig op, for en helt masse nye muligheder for os. Som betyder nye muligheder, for jer som kunde.

Med Vores nye maskine, har vi nu mulighed for, at gravere og skære i flere materialer og tykkere enmer end vi har haft før.

Vi er lige nu igang med, at teste en masse forskellige materialer. Vi tester dagligt nye og spændende materialer, fordi vi gerne vil levere de bedste produkter, i de bedste materialer til vores kunder.

Det gule tag, er graveret og udskåret på vores C02 laser. 

Det hvide skilt, er graveret og udskåret på vores C02 laser. 

QR-koder

En af de ting, vi har haft arbejdet med, er QR koder. 

Hvad er en QR kode?

En QR kode, er en Stregkodetype, men kan scannes gennem kameraet, i de fleste moderne mobiletelefoner (typisk uden behov for nogen app). Det gør det billigere og lettere, at integrere i en virksomhed. Da der typisk ikke er behov, for unødvendige Scannere som kan læse QR koder.

QR koder kan i et computersystem, være med til at holde styr på rør, udluftning, ledninger, lagerpladser og en helt masse andet. 

Det er ikke svært, at forstille sig, hvor meget tid det vil spare, at man kan slå op på en computer/tablet/mobil hvor fx. et bestem rør er lokaliseret.

QR-koden er linket til Flo-code.dk, som et eksempel. 

Hvordan fungere det: bare åben kamera-appen på en mobil og flyt derefter mobilen op til QR-koden, så hele QR-koden er indenfor kameraets synsfelt. (I nogen tilfælde er der brug for en app til aflæsning)

 

Et af de første skilte med QR-kode vi haft haft lavet, QR-koden indeholder KKS-nummeret og kan også scanne. Prøv gerne at scanne QR-koden.