Rebranding af vores virksomhed

Norups Gravering A/S

Vi har igennem de sidste 6 måneder arbejdet på et projekt, som vi er enormt stolte af. Og vi har nu endelig mulighed for, at dele det med vores kunder.

Vi har ændret navnet på vores virksomhed, før hen hed firmaet “Holter & Sommerfelts Eftf .. Bent Ring Andersen A/S” men vi var dog mest kendt under “navnet” FLO-CODE®. Men da FLO-CODE® er et registret Rørmærknings Varemærke som vi ejer, så mente vi, at det ville være godt, at der er et navn bag FLO-CODE®. Det gamle firma navn var dog lidt svært, at lave personligt. Så det var passede, at skifte virksomhedens navn til Norups Gravering A/S. Vi mener det passer perfekt til os og vores visioner for firmaet. 

Men vi ønskede ikke kun, at ændre navnet. Der skulle ske noget mere. Så nu vi lavet, en ny hjemmeside. Som vi over tid kommer til, at forbedre. (tryk på logo’et —>)

Norups Gravering A/S og FLO-CODE® fremtid

Selvom vi har fået, endnu en hjemmeside og har ændret navn, efterlader vi ikke FLO-CODE®. Vi ejer det stadig, og det ændre sig ikke forløbligt. Vi forstætter driften, af FLO-CODE® rørmærkning som normalt og bestillinger, af rørmærkning vil forgå som det hidtil har gjort (gennem telefon eller mail).

Rørmærkning var der, vi startede tilbage i 1967 og der har været mange, gode tider med FLO-CODE®. Det har blandt andet langt vejen for, at vi nu kan fokusere på nye produkter. Som vi over det næste år, vil arbejde en del på. De nye produkter vil ligge i, kategorierne B2B og B2C.

Vi vil dog over de næste 6 måneder, dele det op så hjemmesiden, flo-code.dk indeholder Rørmærkning og hjemmesiden, norups-gravering.dk indeholder alt andet. På fakturaen, vil der fremover stå Norups Gravering A/S, uanset om i køber fra flo-code.dk eller norups-garvering.dk

Vi håber, at vi på sigt kan tilbyde, vores kunder et større produktudvalg i høj kvalitet. 

Håber i vil tage godt imod, vores nye hjemmeside og de ændringer vi kommer til, at lave. Vi er i hvertfald, super stolte af det og tror, at det bliver markant bedre end før. 

– Lisa & Daniel