FLO-CODE A/S

Om FLO-CODE

Den originale mærkevare

Vi tilbyder

FLO-CODE® har siden 1967 hjulpet virksomheder i Danmark med at møde de nationale og internationale krav inden for rørmærkning og skilte. Vores system giver bl.a. detaljerede oplysninger om dine rørs funktioner, så du altid ved, hvad der løber inde i rørene.

FLO-CODE® er en familieejet virksomhed, som blev overdraget til den nuværende ejer, direktør Lisa Norup Andersen, i januar 2013. FLO-CODE® blev opstartet af hendes far, og hun har, siden hun var barn, været inde i branchen. 

Identifikation af rør, ventiler og andet udstyr

FLO-CODE A/S

FLO-CODE® er et dokumentationssystem, hvor man mærker og identificerer rør med forskellige informationer, bl.a. farvekode, indholds- og funktionsbeskrivelse samt strømningsretning. På den måde er sikkerheden helt i top, og man er altid sikker på, hvad der foregår inde i de pågældende rør. Hvorfor dette begrænser uheld på arbejdet overfor medarbejdere og udstyr.

Med FLO-CODE® rørmærkning er dit firma sikker på, at alle nationale og internationale standarder for rørmærkning er overholdt – og med en farvekode og pil for strømningsretning er der sørget for detaljeret information om rørets indhold, funktion og/eller anden relevant information i et klart sprog. Med brug af kortfattet og letlæselige tekster er det muligt for de fleste nemt at orientere sig i anlægget, selv uden specielt kendskab til rørsystemer. Farvekoden, strømningspilen og teksten er samlet i ét mærke, som er placeret enten i form af tape eller et skilt. 

Hos FLO-CODE® har vi mange forskellige produkter og muligheder for at fremstille præcis det mærke, I skal bruge. Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder. 

Få mere at vide
har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte FLO-CODE®, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores produkter. Vi står klar til at klarlægge dine muligheder for dig.